ÖZET


ÖZET

CAPTAİN MARVEL 2019 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE – FRAGMAN VE TAM FİLM İZLE

2019 yılında vizyona girecek lan ve efsane Avengers ekibinin yapımcısının adını taşıyarak en güçlü yenilmez olması beklenen kahramanın filmi olan Captain Marvel Türkçe dublaj izle adlı filmin bütçesi yapımcıları tarafından 19.000.000 dolar olarak açıklanmıştır. Captain Marvel izle adlı film sinemalar da 167.569.367 kişi tarafından izlenmiştir.
IMDB Puanı:8.9Yönetmen Adı:Anna Boden, Ryan FleckOyuncular:Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee PaceTür:2019 Filmleri, Aile Filmleri, Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri, Dövüş Filmleri, Fantastik Filmler, Gerilim Filmleri, Gizem Filmleri, Macera Filmleri, Psikolojik Gerilim, Savaş Filmleri, Sonu Şaşırtan Filmler, Suç Filmleri, Tavsiye Edilen Filmler, Türkçe Dublaj Filmler Yapımcı:Kevin FeigeYapım Yılı:2019 - Amerika Birleşik DevletleriSenaryo:Nicole Perlman, Meg LeFauveVizyon Tarihi:15 Ocak 2019Süre:175Orjinal İsim:Captain MarvelEtiketler:Captain Marvel 2019 izle, Captain Marvel 720p izle, Captain Marvel fragman izle, Captain Marvel full hd izle, Captain Marvel tek parça izle, Captain Marvel tek part izle, Captain Marvel Türkçe altyazılı izle
Captain Marvel tek part 2019 izle



Captain Marvel tek parça izle adlı bu harika fantastik ve bilim kurgu filminin konusundan siz değerli izleyicilerimize kısaca bahsetmemiz gerekirse, Avengers ekibine ait yapımcı kuruluş olan Marvel’in kendi adında ilk ve son kahramanı olarak karşımıza çıkan ve Yenilmezler grubuna girdikten sonra en güçlü yenilmez olacağı söylenen Captain Marvel’i bir kadın canlandırmaktadır. Carol Danvers adındaki bir kadın normal ve sakin bir hayat süren insandır. Bu kadın çocukluğundan beri süper kahraman olma hayalleri kuran ve insanlara yardım ederek onları kötülükten korumak istemektedir. Bu isteğini gerçekleştirmek için bir çok askeri okula giden ve bir çok dövüş eğitimi alan bu kadın, bir kadının en fazla ne kadar güçlü olabilirse o kadar güçlü olabildiğinden dolayı istediği gibi insanlara hizmet edememektedir. Fakat bir gün yaşanan bir patlama sonrasın da kendisini gökyüzünde bulan bu kadın, Transformasyon yetenekleri kazanarak bir binanın çatısına düşer. Tüm bu anları bire bir yaşadığı ve güce sahip olduğunu bilmediğinden dolayı öleceğini düşünür. Fakat düştüğü marketin çatısından marketin içine düştükten sonra hiç bir sıkıntısı olmadığını anlayınca yürüyerek marketten çıkar. Bu sırada Avengers ekibi bu olayı duyunca bu kişinin kim olduğunu merak etmeye başlamıştır. Sonunda hayal ettiği güçlere kavuşan bu kadın zor durum da olan insanlara rahatlıkla yardım etmeye başlamıştır. Bulunduğu şehir de suç oranlarının sıfıra düşmesini sağlayan bu kadın gerçek gücünün asla farkın da olamamıştır. Fakat yenilmezler ekibinin bir tanesinin kendi kasabasın da karanlık güçler tarafından sıkıştırıldığını öğrendiğin de yardım etme amaçlı harekete geçince asıl gücü ortaya çıkacaktır. Yaptığı tek hamle ile Thanos’un en güçlü yaverini tek hamle de yok edecek olan bu kadını gören yenilmez ise belki de kendilerinin bile kurtarıcı olarak tabir ettikleri kişinin yer yüzüne geldiğini düşünmeye başlayacaktır.



Sakin hayatının sonucun da evrenin en güçlü insanı haline gelen Carol Danvers adlı kadının kahramanlıklarının konu alındığı Captain Marvel tek parça izle adlı film sitemize hd kalite de ve 720p olarak eklenmiştir. Aynı zaman da bu filme benzer bir film daha izlemek isterseniz Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı adlı filmimizi de sitemizden keyifle izleyebilirsiniz.

Ocak Şubat Mart Nisan Mayis Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020. youtube film izle aksiyon türkçe dublaj youtube film izle yabancı film izle türkçe dublaj full film izle film izle yeni youtube yabancı film türkce dublaj direk izle film izle türkçe dublaj aksiyon macera full aksiyon filmleri türkçe dublaj watch film movie watch full movies watch full movie film watch film free watch movies watch film online watch free movies online now watch free movies online without fußball live stream ru live stream tv bester live stream fußball fussball live stream kostenlos ohne anmeldung fußball live stream kostenlos fußball live stream heute fußball heute live live stream tv apk downloading Sayfada Gezinme stadyum maç özetleri ptt 1.lig maç özetleri bein sport izle lig tv puan durumu lig tv izle maç özetleri galatasaray süper lig maç özetleri maç özeti videolig Kaynak: http://www.memursite.com/


Atom 1.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/posts/default
RSS 2.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

Atom 1.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/comments/default
RSS 2.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/comments/default?alt=rss

Atom 1.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/postId/comments/default
RSS 2.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/postId/comments/default?alt=rss

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı