ÖZET


ÖZET

YALAN DOLAN 2019 SANSÜRSÜZ İZLE – ŞAFAK SEZER YERLİ KOMEDİ FİLMLERİ

2019 yılında vizyona girecek olan ve Şafak Sezer’in baş rolünde oynadığı bir komedi filmi olarak karşımıza çıkan Yalan Dolan sansürsüz izle adlı filmin bütçesi yapımcıları tarafından 3.000.000 TL olarak açıklanmıştır. Yalan Dolan izle adlı film sinemalar da 3.673.789 kişi tarafından izlenerek oldukça beğeni toplamıştır.

Yalan Dolan 2019 tek part izle



Şafak Sezer’in baş rolünde oynadığı ve herkesin merakla beklediği Yalan Dolan full hd izle adlı filmin konusundan siz değerli kullanıcılarımıza kısaca bahsetmemiz gerekirse, İki kardeşin aynı kadına aşık olmasıyla başlar her şey. Ancak ikisininde bu durumdan haberi yoktur. Aralarından sus sızmayan iki kardeş bir tartışma sonucunda bir birlerine düşman kesilirler. Beklenmeyen bu sonuç her kesi şoka uğratır. Yıllardır kavga edip 1 dakika sonra gülüp birbirine sarılan bu iki kardeş aylardır konuşmamaktadır. Sebebini bütün mahalle halkı merak etse de bir türlü bilinmiyordur. Konuşmayı kestikleri sırada her ikisi de aşık olduğu kadının peşinden gitmektedirler. İkiside bu durumu hala bilmemektedir. Ancak kadın iki kardeşi de istememektedir. Bir gün kadının oturduğu kafeye giden iki kardeş orada karşılaşırlar. Bir birleriyle tatlı bir atışma haline giren iki kardeş gerçeği öğrendikleri sırada büyük bir kavgaya tutuşurlar. Bu kavga esnasın da kadın da her şeyi öğrenerek rahatsız olur. Kadın bir daha ikisiyle de görüşmek istemediğini dile getirir. İki kardeş bu olaydan sonra bir birlerinden daha çok uzaklaşırlar. Ama artık beraber geçirdikleri vakitleri özlemektedirler. Onlar her zaman komik ve mahallenin gözdesi olan iki kardeş olarak bilinmiştir. Bu durum herkesin canını sıkar ve mahallece iki kardeşi barıştırma kararı alırlar. İkisinide haberi olmadan mahalleye çağırıp buluştururlar. Tabi bunlar rahat durmaz yine komik bir kavga yaratırlar. Sonradan bir birlerine sarılarak eskisi gibi olma kararı alırlar. Annelerinin küçükken vefat etme sonucunda babaları bu iki kardeşi terk etmiştir. Bunlar ise teyzeleri ile kalmışlardır. Bu yüzden de bir birlerine hem anne hem baba olmuşlardır. Onların arasını hiç bir kadın ve olay bir daha asla bozmayacaktır. Kalplerini kırdıkları için üzgündürler. Her şeyi unutmaya hazır olan bu iki kardeş bir iş kurma kararı alır. Kurdukları işin bu kadar büyüyeceğini düşünmeseler de artık yüksek bir kademe gelirler. Haylaz iki kardeş doğru yolu bulmaya başlar. Ancak paraları olmalarına rağmen oturdukları mahalleyi bırakmayı göz önünde bile bulundurmazlar. Küçük kardeş başka bir kadına aşık olarak evlenme kararı alır. Ağabeyi ise aşık olduğu kadınla mutlu bir birliktelik sonunda evlenir. Artık her şey onlar için eskisinden daha komik olmaktadır.



Son zamanların en büyük komedi sanatçısı olan ve yaptığı filmler ile bir anda ülkenin göz bebeği olan Şafak Sezer’in 2019 filmi Yalan Dolan tek parça izle adlı film sitemize hd kalite de ve 720p olarak eklenmiştir. Aynı zaman da bu filme benzer bir film daha izlemek isterseniz 3 Vakte Kadar izle adlı yerli komedi filmini de sitemizden seyredebilirsiniz.

IMDB Puanı:6.1Yönetmen Adı:Şahin Michael DerunOyuncular:Şafak Sezer, Burcu Binici, Çetin AltayTür:2019 Filmleri, Aile Filmleri, Aksiyon Filmleri, Aşk Filmleri, En iyi Filmler, Fantastik Filmler, Komedi Filmleri, Macera Filmleri, Sonu Şaşırtan Filmler, Tavsiye Edilen Filmler, Türk Filmleri Yapımcı:Şahin Michael DerunYapım Yılı:2019 - TürkiyeSenaryo:Şahin Michael DerunVizyon Tarihi:10 Şubat 2019Süre:93Orjinal İsim:Yalan DolanEtiketler:Yalan Dolan 2019 izle, Yalan Dolan 720p izle, Yalan Dolan full hd izle, Yalan Dolan tek parça izle, Yalan Dolan tek part izle

Ocak Şubat Mart Nisan Mayis Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020. youtube film izle aksiyon türkçe dublaj youtube film izle yabancı film izle türkçe dublaj full film izle film izle yeni youtube yabancı film türkce dublaj direk izle film izle türkçe dublaj aksiyon macera full aksiyon filmleri türkçe dublaj watch film movie watch full movies watch full movie film watch film free watch movies watch film online watch free movies online now watch free movies online without fußball live stream ru live stream tv bester live stream fußball fussball live stream kostenlos ohne anmeldung fußball live stream kostenlos fußball live stream heute fußball heute live live stream tv apk downloading Sayfada Gezinme stadyum maç özetleri ptt 1.lig maç özetleri bein sport izle lig tv puan durumu lig tv izle maç özetleri galatasaray süper lig maç özetleri maç özeti videolig Kaynak: http://www.memursite.com/


Atom 1.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/posts/default
RSS 2.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

Atom 1.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/comments/default
RSS 2.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/comments/default?alt=rss

Atom 1.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/postId/comments/default
RSS 2.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/postId/comments/default?alt=rss

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı