ÖZET


ÖZET

INSTANT FAMİLY 2019 FULL HD İZLE – DEĞİŞİK AİLE KOMEDİ FİLMLERİ AMERİKAN

IMDB Puanı:5.7Yönetmen Adı:Sean AndersOyuncular:Mark Wahlberg, Rose Byrne, Octavia Spencer, Isabela Moner, Stella DoyleTür:2019 Filmleri, Aile Filmleri, Aksiyon Filmleri, Aşk Filmleri, Fantastik Filmler, Komedi Filmleri, Macera Filmleri, Sonu Şaşırtan Filmler, Tavsiye Edilen Filmler, Türkçe Dublaj Filmler Yapımcı:Sean Anders, Brian BurnsYapım Yılı:2019 - Amerika Birleşik DevletleriSenaryo:Sean Anders, Brian BurnsVizyon Tarihi:2 Şubat 2019Süre:96Orjinal İsim:İnstant FamilyEtiketler:Instant Family 2019 izle, Instant Family 720p izle, Instant Family tek parça izle, Instant Family tek part izle, Instant Family Türkçe dublaj izle


2019 yılında vizyona giren ve çocukları olmayan bir ailenin evlatlık edinmesi ile başlayan macera dolu olayları beyaz perdeye aktaran Instant Family full hd izle adlı filmin bütçesi yapımcıları tarafından 8.000.000 dolar olarak açıklanmıştır. Instant Family izle adlı film sinemalar da 43.268.312 kişi tarafından izlenmiştir.




Instant Family 2019 aile komedi filmi izle



Instant Family Türkçe dublaj izle adlı bu harika komedi filminin konusundan siz değerli izleyicilerimize kısaca bahsetmemiz gerekirse, Pete ve Ellie çifti bir aile kurmaya karar verir. Aile kurdukları sırada tek istedikleri bir çocuk sahibi olmaktır. Ancak Ellie’nin çocuğu olmamaktadır. Bu yüzden hayatı alt üst olan genç kadın büyük bir strese girer. Eşinin onu bırakacağını düşünmektedir. Ancak sandığı gibi değildir eşi onu asla yalnız bırakmamaya söz verir. Ellie bu duruma çok mutlu olsa da hala bir çocuk sahibi olmak istiyordur. Bu yüzden bu çift evlat edinme kararı alır. Bütün çocuk yurtlarına bakarlar. Ellie bir türlü çocuk seçemez bir sürü çocuk arasında kalan Ellie sonunda istediğini bulur. Bir sıkıntı vardır ki istediği tek bir çocuk değil üç kardeş birdendir. Pete bu durumu kabul etmez. Bu kadar çocukla baş edemeyeceğini düşünür. Ancak Ellie’nin kalbini kırmak istemiyordur. Onun için varsa yoksa her zaman onun iyiliği olmuştur. Pete karısına çok düşkün ve aşık bir adamdır. Onun için her şeyi yapabilecek kadar seviyordur. İstemese de bu durumu Ellie mutlu olsun diye kabul eder. Çocuk yurduna giden Pete ve Ellie çok heyecanlıdır. İstedikleri çocukları evlat edinerek evin yolunu tutarlar. Kardeşlerin en büyüğü 15 yaşında asi bir kız olan Lizzy’dir. Anlaşılması biraz zor olasa da Lizzy, Pete ve Ellie’yi sevmiştir. Bir aile kurmayı başaran çift için artık önemli olan iyi bir ebeveyn olmaktır. Onlar için bu çok zor olsa da zamanla alışmak durumundadırlar. Pete biraz sakar ve çocuksu bir adamdır. Ellie ise kuralcı ve şevkat doludur. Tüm zıtlıklarına rağmen birlikte çok güzel bir uyumları vardır. Evlat edindikleri çocuklar ise onlara benzemektedirler. Başta 3 çocuk istemeyen Pete şimdi ise onlardan hiç ayrılmak istememektedir. Daha yeni olsa da çocuklara çok bağlanan Pete mutluluğun ne demek olduğunu ailesi ile birlikte tatmıştır. Bu durumdan çok memnun bir şekilde hayatına devam etmektedir. Ancak bu yaramazlar ile uğraşmak biraz zorludur. Ellie anneliğe daha alışamadığı için uzun bir süre yorucu bir hayat sürecektir. Pete ve oğlu sakarlıkları ile meşhur bir hale gelirler. Ellie ise küçük kızı ve büyük kızı ile bütün sırlarını paylaşmaktadırlar. Hayatları boyunca hiç bu kadar mutlu olmamışlardır. Şevkatin ne demek olduğunu bir annenin saçını taramasının ne demek olduğunu ne yazık ki geç öğrenmişlerdir. Ancak artık mutlulardır. Pete ve Ellie onlara anne ve baba olmak için büyük bir uğraş vermektedir.



Aile olma konusunda her ne kadar başarısız olsalar da evlatlık edindikleri çocuklar sayesinde aile olmayı başaran bir çiftin hayat hikayesinin anlatıldığı Instant Family tek parça izle adlı film sitemize hd kalite de ve 720p olarak eklenmiştir. Aynı zaman da bu filme benzer bir film daha izlemek isterseniz The Upside adlı filmi de sitemizden seyredebilirsiniz.

Ocak Şubat Mart Nisan Mayis Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020. youtube film izle aksiyon türkçe dublaj youtube film izle yabancı film izle türkçe dublaj full film izle film izle yeni youtube yabancı film türkce dublaj direk izle film izle türkçe dublaj aksiyon macera full aksiyon filmleri türkçe dublaj watch film movie watch full movies watch full movie film watch film free watch movies watch film online watch free movies online now watch free movies online without fußball live stream ru live stream tv bester live stream fußball fussball live stream kostenlos ohne anmeldung fußball live stream kostenlos fußball live stream heute fußball heute live live stream tv apk downloading Sayfada Gezinme stadyum maç özetleri ptt 1.lig maç özetleri bein sport izle lig tv puan durumu lig tv izle maç özetleri galatasaray süper lig maç özetleri maç özeti videolig Kaynak: http://www.memursite.com/


Atom 1.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/posts/default
RSS 2.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

Atom 1.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/comments/default
RSS 2.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/comments/default?alt=rss

Atom 1.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/postId/comments/default
RSS 2.0: http://pas34.blogspot.com/feeds/postId/comments/default?alt=rss

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı